Kitten

Nieuwbouw

In opdracht van perse bouwmaatschappijen voeren wij ten behoeve van nieuwbouw regelmatig opdrachten uit in onderaanneming. Deze werkzaamheden omvatten hoofdzakelijk het afkitten van alle soorten voegen.

Renovatie

Voor renovatie van oude kitvoegen bent u bij ons aan het juiste adres. Na mechanische reiniging worden er nieuwe materialen aangebracht waardoor uw voegwerk weer als nieuw is.

Het elastisch afdichten van bouwelementen wordt steeds populairder. Duurzaamheid en absolute vochtdichtheid zijn daarbij vereist. Bij het elastisch afdichten gaat het veelal om het beschermen van licht beweegbare delen van een bouwconstructie. Deze schijnbaar eenvoudige verbindingen kunnen bij onjuiste uitvoering voor grote ergernis en/of schade aan bouwelementen zorgen.

Ook gegarandeerde flexibele afdichtingen vragen daarom om een professionele werkwijze van AJC.

Onderhoud

Ten behoeve van het in stand houden van de functionaliteit van een bouwwerk, gebouw, badkamer of keuken is het belangrijk dat voegen onderhouden worden. De levensduur wordt, met het regelmatig uitvoeren van onderhoud, aanzienlijk verlengd.

Onderhoudscontract Voor het uitvoeren van onderhoud sluit AJC onderhoudscontracten af met opdrachtgevers. Dit houdt in dat van een bepaald project regelmatig een inspectie plaats vindt van de voegen door vakkundig personeel en indien nodig worden vervangen. Zonodig wordt een advies opgesteld en voorgelegd aan de opdrachtgever als blijkt dat onderhoud niet meer volstaat en de voegen aan volledige vervanging toe zijn.

Epoxy

Naast de reguliere voegafdichtingen met perse soorten kit, zijn wij tevens gespecialiseerd in epoxy-werken met producten van Omnicol en Ardal. De zeer hoge eisen die er aam voegen in zwembaden, ziekenhuizen, keukens, sauna's, sanitaire ruimtes, laboratoria en industrievloeren, tegels en afdichtingen gesteld worden door overheid en praktijk vragen een hoge mate van deskundigheid bij het aanbrengen van materialen en voegen. Uw kit- en voegafdichtingen krijgen het zwaarte verduren door het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en inwerking van zuren. De wettelijke eisen zijn hierop gebaseerd.

Vloeistofdichte voegen

Applicatie van voegvullingsmassa in vloeistofdichte verhardingsconstructies. Vloeistofdichte afwerking van vloeren en wanden in de petrochemische industrie is een specialiteit van AJC Wij zijn deskundig en ervaren en hebben de benodigde certificaten om aan de kwalitatief zeer hoge eisen in deze industrie te voldoen.

De werkwijze volgens KIWA BRL 2369 en het gebruik van de juiste materialen staan garant voor een hoogwaardig eindresultaat en tevreden opdrachtgevers.

Producten

Voor de uitvoering van voegafdichtingen worden kwaliteitsproducten gebruikt die weer, wind en vele jaren zullen doorstaan. AJC richt zich voornamelijk op voegafdichtingen met behulp van perse soorten kit zoals: polymeer, siliconenkit en polysulfide 1k. Wij stellen net als onze opdrachtgevers, hoge eisen aan de door ons gebruikte materialen. Uiteindelijk komt het vakkundig aanbrengen van de juiste kwaliteit epoxy-kit de levensduur van het door ons behandelde project ten goede. De toe te passen producten zijn:

  • SIKA
  • Omnicol
  • Ardal

Particulieren

Voor particulieren verzorgt AJC alle denkbare voegafdichtingen, in en rondom het huis. Onder andere voor:

  • Badkamer
  • Toilet
  • Keuken
  • Glas
  • Afwerking vloerplinten
  • Scheuren en kieren